Kundcase: Brukshunden

29 januari, 2010 08:01

Bakgrund

I januari 2010 lanserades tidningen Brukshunden i ett helt nytt utförande och koncept.  I samband med detta lanserades även tidningens egna hemsida som uppdateras regelbundet med läsvärda nyheter för alla hundintresserade.

Tidningen har en upplaga på ca 65.000 ex och utkommer 6 gånger per år till samtliga medlemmar i Svenska Brukshunklubben och Sveriges Hundungdom. Organisationen har ca 65.000 medlemmar fördelade över hela Sverige.

Länk

http://www.brukshunden.se

Vad vi gjort

Tillsammans med en av våra trogna partners Rehn & Co, som förövrigt står för uppdateringen av sidan, tog vi fram en helt ny webblösning åt Brukshunden. Plattformen är vårt webbpubliceringsverktyg Zeb men speciellt för sidan tog vi fram två helt nya moduler som skall underlätta arbetet med sidan. En reklammanager där man enkelt kan planera och hantera annonser som skall visas och en "poll"-modul där man enkelt kan hantera frågor man vill ställa sina läsare.

På första sidan hittar man dels nyheter men även annonser, veckans fråga och andra genvägar in till sidans undersidor.
 
Veckans fråga bygger på vår poll-modul där man kan lägga spara frågor och svar och sätta datum för publicering och avpublicering.
 
Här ser vi administrationsgränsnittet för veckans fråga och annonssystemet.

Dela |

blog comments powered by Disqus
Telefon:
+46 (0)418 - 227 60

E-post:
info@zebramedia.se
Adress:
Zebra Media
Säbygatan 16
261 33 Landskrona