Kundcase: Protum.se

7 oktober, 2011 16:10

Bakgrund

Protum AB startades 1989 och har sen starten haft en ledande ställning inom plastsvetsteknik. Deras produktprogram omfattar alla typer av svetsutrustningar för stumsvetsning, elektrosvetsning och extrudersvetsning.

Länk

http://www.protum.se/

Vad vi gjort

När Protum vände sig till oss på Zebra Media ville de dels ha en sida som såg fräsch ut. Den skulle vara enkel att navigera då de har väldigt mycket produkter och information men samtidigt skulle det se snyggt ut. De ville även synas bättre i sökmotorer så som Google, där de tills nu legat ganska dåligt till.

Någon månad efter lanseringen av den nya hemsidan kunde man se tydliga tecken på bättre sökresultat.
De låg rent av etta på många av sina viktigare nyckelord för branchen; Varmluftextruder, Stumsvetsmaskiner, Muffsvetsmaskiner, Vulstborttagare, Widos 3000

De lyckades til och med slå sig in som sökresultat nummer två, tre och fyra på varumärket Widos som är en av deras större leverantörer. Widows själva ligger såklart fortfarande etta med sin adress widos.de

Sidan blev fräsch, snygg och samtidigt enkel. Dessutom syns de nu bättre i sökmotorer som Google.Fräsch, snygg och samtidigt enkel design.
 
Ett tydligt och logiskt menysystem med lika tydliga och enkla produktsidor.
 

Dela |

blog comments powered by Disqus
Telefon:
+46 (0)418 - 227 60

E-post:
info@zebramedia.se
Adress:
Zebra Media
Säbygatan 16
261 33 Landskrona